CVB Barça i CV Esplugues, entre els 12 millors de l’estatal infantil com a primers de grup

Bones notícies arriben des d’Astúries on CVB Barça i CV Esplugues representen el voleibol català al Campionat d’Espanya infantil femení que va arrencar ahir. Tots dos conjunts han assolit aquest matí la classificació a la següent fase del torneig com a primers de grup i ja es troben entres els dotze millors conjunts de tot l’Estat.

El CV Esplugues, enquadrat al Grup A de la competició, ha classificat a la segona fase com a primer de grup i invicte, en vèncer els tres partits de la primera fase. Les espluguenques van patir en el debut per derrotar en el tie-break a les gallegues del Liceo, però després van superar amb força superioritat a les amfitriones del Voley Sella i al Maristas de Burgos aquest matí. Les noies dirigides per Sara Díaz i Montserrat Sanmartí tindran com a rival en aquesta fase des de demà a CV Manacor i Univol Bregador, per lluitar amb aquests conjunts per la plaça en joc a les semifinals del torneig.

El CVB Barça també estarà entre els 12 millors del Campionat d’Espanya com a primer de grup. Les campiones de Catalunya, però, han cedit aquest matí al tie-break davant les múrcianes del CV Alkazar, després d’haver assolit ja ahir a la tarda la classificació per a la següent fase en derrotar 2-0 a Voleibol Almendralejo i les canàries d’Univol Bregador. Les noies de Xavier Perales i Kike Rubio han quedat enquadrades en la segona fase amb les andaluses de Scarpi Grupo 2008 d’Almeria i el Liceo gallec, disputant demà ambdós encontres determinants per la classificació a semifinals del campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top