CVB Barça Blau, campió de la Segona Divisió cadet femenina

Doblet del CVB Barça en la categoria conjunta del Campionat de Catalunya de Segona Divisió juvenil-cadet femení. Al títol assolit pel CVB Barça Grana juvenil la setmana passada a Barcelona, el club blaugrana va completar el doblet en la categoria conjunta amb el triomf diumenge a Valldoreix del CVB Barça Blau cadet.

El CVB Barça Blau va derrotar en la final de la Fase Final del Campionat de Catalunya cadet femení de Segona Divisió al CV Sant Cugat Negre en un vibrant partit resolt al tie-break en favor de les jugadores de Kike Rubio per a proclamar-se campiones de la categoria. Blaugranes i santcugatenques arribaven a la final de diumenge després de superar dissabte a la tarda a CV Sant Cugat Vermell i CV Esplugues ‘B’ respectivament, per 3-0 i 1-3, en una fase final que va arrencar dissabte al matí amb la celebració dels quarts de final on Sant Cugat Vermell, que va derrotar en un igualat partit al CV Arenys per 3-2, i Sant Cugat Negre, que va vèncer 3-1 a Voleibol Sant Just, van assolir plaça a les semifinals de la fase final.

A l’entrega de premis van assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, i el President del CV Sant Cugat, Lluis Moreno.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top