CVB Barça, al femení, i AE Carles Vallbona, al masculí, lluiten pel títol de Campions d’Espanya

Acabada la fase prèvia dels Campionats d’Espanya Cadets, que es celebren a Les Palmes de Gran Canària el femení i a Conca el masculí, dos dels quatre equips catalans que hi participen segueixen amb opcions d’aconseguir el títol de campions d’Espanya de la categoria. Tant el CVB Barça, com el masculí de l’AE Carles Vallbona s’han classificat segons de grup i estaran entre els 12 millors equips del campionat.

A Les Palmes de Gran Canària l’equip cadet femení de l’AE Carles Vallbona ha acabat la fase prèvia en tercera posició després de guanyar només 1 dels 3 partits disputats amb CVS Const. M. Morell Sòller, primer classificat, EDM Torrelavega segon i Voleibol Arroyo, quart. Amb aquests resultats, les granollerines disputaran la segona fase per aconseguir la millor classificació del lloc 13 al 24. Avui disputen els dos partits de la segona fase amb el CV Sestao i Sillería Llevant Manacor.

D’altra banda el CVB Barça, enquadrat en el grup D amb el cvleganes.com, el CD Las Viñas i el Happy SPN-VB Cabezo de Torres, ha acabat la primera ronda en segona posició, el que permet a les barcelonines seguir amb opcions del títol. Les blaugrana han guanyat 2 dels 3 partits disputats a la fase d’inici, i ahir van perdre el primer partit de la segona ronda, per 3-0 amb el CVM Unideba. Avui disputarà el segon partit amb l’IBSA CV CCO 7 Palmas.

Pel que fa al Campionat d’Espanya Cadet Masculí que es disputa a Conca, la participació masculina catalana està representada amb el Tarragona SPiSP 2018 i l’AE Carles Vallbona. Els de Granollers s’han classificat per lluitar pel títol després d’acabar segons del grup B, amb dues victòries, davant Cisneros Alter i UVA Bumayé, i una derrota per 3-0 amb el primer classificat del grup el Big Mat Agrupació Artá. Ahir ja van disputar el primer partit de la segona fase amb Cajamar Mintonette A, a qui van guanyar per 1-3, i ara disputen el segon partit amb  el Lledó School L’Illa Grau. LA victòria en aquest partit els permetrà seguir lluitant per les primeres posicions del campionat.

El Tarragona SPiSp 2018, en canvi, va acabar la primera fase tercer del grup C, després de guanyar només un partit a la ronda prèvia. Ara, enquadrat en el grup 8 de la competició, s’enfrontarà al Cisneros Alter i al Club Voleibol Oleiros, per quedar el més amunt possible d’entre la posició 13 i la 24. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top