Calella de la Costa propera seu del Vichy Catalan Volei Tour

Sense temps de descans el Vichy Catalan Volei Tour torna aquest cap de setmana i ho farà a la platja de Garbí de Calella. Amb les inscripcions al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour tancades amb prop de 50 parelles inscrites, encara queden obertes les inscripcions pel campionat Open FCVb masculí i femení de dissabte, i pel mixt de diumenge.

Calella de la Costa, serà la quarta prova del campionat i la segona que es disputa a la comarca del Maresme, després de la de Mataró el passat cap de setmana. El campionat de vòlei platja es disputarà a la platja de Garbí, la segona platja més gran de la ciutat, amb més de 800ml i una amplada de mitjana de 72 metres, que queda delimitada per un bonic passeig. Entre els atractius turístics de la ciutat destaquen el far, construït el 1859, i les Torretes, antigues torres de telegrafia. A més, Calella té el Museu de l’Arxiu sobre la historia de la ciutat.

Fins al moment, s’han inscrit al Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour, un total de 48 parelles, 26 al quadre masculí i 22 al quadre femení, pel que es garanteix de nou l’èxit de participació en aquesta categoria. No faltaran a la cita els vigents campions de Mataró, Javier Naya i Carles Mora, que buscaran seguir pujant al més alt del podi. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, també repeteixen parella en busca de la quarta victòria consecutiva per a Erika.

A part de la competició Vichy Catalan Volei Tour Calella acollirà el Campionat de Catalunya Infantil i sots-19 de clubs, així com la competició amateur que també organitza la Federació Catalana de Voleibol en paral·lel al Vichy Catalan, l’Open FCVb masculina i femenina dissabte i el campionat mixt diumenge. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top