CV Vilafranca i CVB Barça participen conjuntament al

Dissabte passat al matí es va celebrar una nova jornada del programa esportiu-formatiu “Juguem a la Blume” a les instal·lacions del CTE Esplugues.

En aquesta oportunitat, les noies del CV Vilafranca del Penedès i del CVB Barça Pro juvenil, van disputar un triangular al costat de les jugadores més joves del programa ARC de la FCVB. Un cop acabada aquesta sèrie de partits, es van conformar 4 equips integrats per jugadores dels tres participants, i es va continuar jugant, en un ambient d’amistat i ple entusiasme pel voleibol.

A continuació, els equips es van dirigir a la sala de vídeo per assistir a la presentació de material sobre els objectius i motivacions dels equips de base, en una xerrada on les jugadores van tenir una actitud molt participativa, generant-se un diàleg amb conclusions  interessants.

Per finalitzar l’activitat, els entrenadors de la FCVB van fer lliurament de material tècnic als entrenadors Núria Plana i Santiago García. Precisament aquest últim, entrenador del CVB Barça, donava la seva impressió sobre la iniciativa: “Crec que aquesta experiència va ser molt productiva tant per a totes les jugadores com per als entrenadors també. Sens dubte considero la jornada de molt positiva i ens agradaria repetir quan sigui possible”.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top