CV Sant Just i CN Sabadell, campions de les fases finals cadet

Finalitzen les fases finals de classificació pel Campionat d’Espanya cadet. Aquest migdia ha finalitzat un esdeveniment, celebrat a Vall d’Hebron, on han participat els sis millors equips de la categoria masculina i femenina. CN Sabadell, en categoria masculina, i CV Sant Just, en categoria femenina, s’han imposat per sobre la resta dels seus rivals. Juntament amb ells, Barça Voleibol, CVB Barça i DSV Sant Cugat, representaran Catalunya als CE de la categoria.

En categoria masculina, CV Barberà del Vallès, CV Sant Martí, O Sole Mio Balàfia Vòlei Lleida i CV Vall Hebron Pro van lluitar ahir per fer-se un lloc en semifinals, on esperaven ja classificats FC Barcelona i CN Sabadell com els millors de la segona fase. El conjunt amfitrió, CV Vall Hebron Pro, va imposar-se per 3-2 a Balàfia Vòlei per enfrontar-se al CN Sabadell; mentre que, per altra banda, el CV Sant Martí guanyava per 3-0 a CV Barberà del Vallès.

Les semifinals, celebrades ahir per la tarda, van acabar per la via ràpida, doncs CN Sabadell i FC Barcelona s’imposaven per 3-0 a CV Vall d’Hebron Pro i CV Sant Martí. Aquest matí ha tingut lloc el partit pel tercer i quart lloc, el qual ha finalitzat amb victòria per 3-0 del CV Sant Martí contra CV Vall Hebron Pro. La gran final, celebrada a les 12:00h, també ha acabat per la via ràpida, doncs el club sabadellenc s’ha imposat per 3-0 a l’equip blaugrana.

En categoria femenina, CV Sant Just, CVB Barça i DSV Sant Cugat ‘A’ s’han classificat, en ordre de competició, pel Campionat d’Espanya. Les semifinals, disputades ahir a la tarda, van enfrontar a DSV Sant Cugat ‘A’ i CVB Barça, que va acabar amb la victòria de l’equip blaugrana per 3-1. L’altre partit de la tarda van disputar-lo Voleibol Sant Just i CV Esplugues, finalitzat amb el triomf de l’equip de Sant Just Desvern. La gran final, que s’ha disputat aquest migdia, ha acabat amb la victòria del CV Sant Just davant el CVB Barça per 3-0.

A l’entrega de premis de totes dues categories ha assistit David López Tàpia, vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol i `president del CV Vall Hebron.