CV Sant Cugat salda amb dos triomfs el doble duel a Andalusia. CV Sant Boi cau a Granada

Els dos conjunts catalans de Superlliga-2 femenina segueixen lluitant per estar en la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal i mantenen un pols del tot intens a falta encara de tres jornades per a la finalització de la lliga regular.

En aquesta darrera jornada CV Sant Cugat i CV Sant Boi afrontaven a Andalusia la doble jornada amb els dos conjunts d’aquesta comunitat, Universidad Granada i Volley is Life Grupo 2008 d’Almeria, amb balanç excepcional per a les vallesanes, i agredolç per al CV Sant Boi. I es que el CV Sant Cugat va sumar els sis punts en joc en aquest cap de setmana a terres andaluses amb victòries 0-3 tant a Granada com Almería, mentre que les del Baix Llobregat van sumar els 3 punts a Almería (0-3), però van caure a Granada per 3-0, en uns resultats que segueixen ajustant molt la classificació del Grup B  de la competició a falta d’aquestes tres jornades.

Les jugadores de Rafa Ruiz van sumar dues grans victòries a Andalusia que permeten a les vallesanes situar-se en la segona posició de la classificació amb 37 punts, un punt menys que el líder VP Madrid i amb un partit més que les madrilenyes. A les vallesanes li resten dos partits encara per assolir l’objectiu de la fase d’ascens, mentre que el CV San Boi, amb dos partits ments que el CV Sant Cugat, encara ha de disputar tres partits. Les noies de David Lorente, després de la derrota a Granada i sumar els tres punts a Almería es situen en la tercera posició amb 31 punts i les seves opcions intactes encara d’assolir una de les dues places de la fase d’ascens que donarà inici el cap de setmana del 21 i 22 de març i que la disputaran els dos primers classificats de cadascun dels dos grups que conformen la categoria d’argent del voleibol estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top