Gran presència i atenció al Clínic d’ “IniVòlei” celebrat diumenge a Molins de Rei

Aquest passat diumenge 22 de febrer es va dur a terme una nova activitat de formació dirigida als entrenadors catalans. Al Poliesportiu La Sínia de Molins de Rei es va organitzar un Clínic d’ “IniVòlei” a càrrec del Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo, en col·laboració amb l’AE Molins i l’Ajuntament de Molins de Rei. Un clínic que va comptar amb gran presència i interès d’entrenadors, amb més d’una trentena, i provinents de tota la geografia catalana, que demostra les inquietuds dels tècnics catalans per aquest tipus de propostes.

La proposta que està duent-se ja a terme des d’aquesta campanya a les Trobades de Promoció, les dues primeres dutes a terme a L’Ametlla del Vallès i Sant Esteve Sesrovires, té una sèrie d’adaptacions tècniques i reglamentàries amb l’objectiu d’apropar el voleibol d’una manera més motivant i eficaç als que s’inicien en ell.

El clínic es va desenvolupar en una primera part teòrica on es van exposar les diferents etapes, conceptes i justificacions del model, les quals han estat explicades al BLOG de la Federació Catalana de Voleibol a les darreres setmanes per part del Tècnic de Promoció, Carlos García, i sempre dirigides en exclusivitat als entrenadors col·legiats. Mentre que en la segona part es van posar en pràctica les diferents progressions amb els entrenadors assistents, on van poder viure en primera persona la proposta i exercicis per treballar en cadascuna de les etapes metodològiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt