CV Sant Cugat, nou campió de Catalunya juvenil femení

El CV Sant Cugat es el nou campió de Catalunya juvenil femení. A falta de dues jornades per a la finalització de la Fase Campionat de Primera Divisió l’equip que dirigeix Bea Jiménez va segellar dissabte al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron el seu triomf final en aquesta categoria.

Les vallesanes han completat una magnifica temporada, finalitzant invictes la primera fase dins el Grup A, dominant-lo de principi a final, a l’igual que en la Fase Campionat que determinava qui seria el campió de Catalunya aquesta temporada. El CV Sant Cugat ha dominat des de la primera jornada i segueix sense cedir una sola derrota aquesta temporada en competició catalana, fent-se amb el títol de campiones de Catalunya a falta de dues jornades per a la finalització d’aquesta segona fase.

Un CV Sant Cugat que per aquesta 2013/14 ha reunit la barreja de dues de les generacions més reeixida del voleibol estatal de base dels últims anys, amb la del 95, liderada per Julia Bonet, Mònica Vázquez o Clàudia Martínez, i la del 97 de Laura Brun, Silvia Vázquez, Adriana Castelló, Aitana García i Sofia Martínez, sumant entre ambdues generacions diversos campionats de clubs i de seleccions en totes les categories de formació del voleibol espanyol.

Després de no poder pujar al podi en la Superlliga Junior femenina, el CV Sant Cugat tractarà de fer-ho al Campionat d’Espanya que es durà a terme a Cangas de Onís i Arriondas del 30 d’abril al 4 de maig, i en el qual segur hi apareix entre els favorits a assolir podi o el Campionat d’Espanya, que en cas del CV Sant Cugat seria el segon, després del conquerit a Murcia en 2012.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top