CV AA Llars Mundet suma la cinquena victòria en una jornada en la que cau el FC Barcelona

Resten cinc jornades per a la conclusió de la lliga regular a Superlliga 2 masculina, categoria en la que el FC Barcelona està en lluita per assolir l’ascens i recuperar la plaça a la Divisió d’Honor del voleibol estatal.

En una jornada en la que el Can Ventura Palma va assegurar-se una de les dues places en lloc a Superlliga 1, el conjunt blaugrana va caure a Canàries per 3-0 davant el Playas de Médano. Els homes de Sergi Bosch van perdre però mantenen la tercera posició en la taula classificatòria que dona l’ascens. Els catalans tenen un partit decisiu aquest dissabte a Extremadura, on s’enfrontaran al seu immediat perseguidor després de la disputa de la divuitena jornada. El FC Barcelona s’enfronta a l’Hotel Río Carnaval de Badajoz amb l’objectiu de sumar una victòria que els situï amb un peu i mig a Superlliga 1.

Una divuitena jornada que va portar com a bona noticia pels interessos del voleibol català la victòria del CV AA Llars Mundet a casa davant el Club Vigo Voleibol per 3-1, sumant així els homes d’Angel Babio el cinquè triomf en lliga que els acosta a la novena posició que precisament ocupa el conjunt gallec. Els barcelonins tindran dissabte un complicat desplaçament a la pista del ja ascendit matemàticament, Can Ventura Palma.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top