CV AA Llars Mundet i FC Barcelona volen portar el títol de campió Copa Príncipe de nou a Catalunya

El CV AA Llars Mundet defensa el títol de campió de la Copa Príncipe a Melilla en l’edició més catalana de la història de la competició. Els homes de Toni Alemany van proclamar-se campions del torneig la temporada passada a Càceres, mentre que el conjunt blaugrana va ser el primer en escriure el seu nom en el palmarès d’or de la competició al temporada 2007/08 a Puerto Real, retornant a la fase final del torneig  vuit temporades després l’equip que dirigeix Sergi Bosch.

El Pavelló Javier Imbroda de Melilla acull la vuitena edició de la Copa Príncipe. Els quatre equips més en forma de la Superlliga-2, al final de la primera volta, es troben a la ciutat autònoma per disputar el primer títol de la temporada a la divisió de plata del voleibol estatal. El conjunt local que entrena Salim Abdelkader, que organitza per primera vegada un torneig d’aquest caire, intentarà donar la campanada en la seva campanya de debut a la competició i així succeir al CV AA Llars Mundet com a propietari de la corona copera de la categoria.

La primera semifinal enfronta el conjunt local del CV Melilla contra el FC Barcelona, dissabte a les 17.00 hores. Els melillencs s’han convertit en la gran revelació de la temporada, ja que en la seva primera campanya en la categoria de plata del voleibol estatal, han completat una primera volta excepcional, amb cinc victòries en vuit partits i un gran rendiment de joc. Davant  tindran un FC Barcelona que torna al torneig coper després de sis anys d’absència. Les rematades de Germán López i l’aportació d’Ángel Galindo i de dos dels millors centrals de la competició, Jordi Marcé i Vitaly Kobcev seran les bases barcelonines.

La trobada serà a més molt especial per Cosme Prenafeta. El veterà exinternacional intentarà dur a CV Melilla cap a la glòria i per a això, haurà de superar a qui va ser el seu ex equip. Es dóna la circumstància que el col·locador català va ser el principal responsable del títol blaugrana a la Copa del 2008, una competició en què a més va rebre el MVP del torneig.

Els defensors del títol contra els dominadors de la lliga

La segona semifinal enfrontarà el CV Mediterráneo de Castelló contra el CV AA Llars Mundet, dissabte a les 19.00 hores. Els castellonencs s’han convertit, en la seva segona temporada a la Superlliga-2, en els grans dominadors de la competició, en tancar una primera volta extraordinària amb un balanç de 8 victòries en 8 partits i únicament tres sets en contra. Aquesta solidesa serà la gran basa dels llevantins davant els defensors del títol, un CV AA Llars Mundet que buscarà la gesta de convertir-se en l’únic equip que ha guanyat la Copa Príncipeen dues campanyes consecutives. Els catalans van protagonitzar una edició 2014 del torneig sensacional, després de derrotar en semifinals als amfitrions, Càceres Patrimoni Humanitat i posteriorment vèncer CDV Tèxtil Santanderina a la gran final 3-1. Repetir aquesta gesta serà la principal intenció de l’equip que entrena Toni Alemany i que té en el col·locador Sergi Arranz una de les seves principals figures.

Els dos vencedors de les semifinals es trobaran en la gran final que se celebrarà diumenge, a les 11.00 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top