Curs Tècnic Català de Vòlei Platja nivell bàsic a Barcelona

La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron – UFEC, organitza per mitjà de l’Escola d’Entrenadors un ou curs de Tècnic Català nivell bàsic de Vòlei Platja. Aquest tindrà lloc a Barcelona del 3 al 5 d’abril. El termini d’inscripció ja està obert i finalitza el proper 1 d’abril.

Només hi ha 30 places disponibles per realitzar el curs d’entrenador de vòlei platja que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de les peticions. El curs consta tant d’hores teòriques com de classes pràctiques es realitzaran, totes elles, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Així, entre les classes teòriques hi trobem gestió i organització, reglament o preparació física i planificació. Les classes pràctiques seran de tècnica i tècnica i aniran a càrrec de Fran Marco.

Aquest curs és presencial i l’avaluació final serà mitjançant treballs pràctics de les diferents assignatures. Per tenir dret a examinar-se és obligatori assistir a mínim del 80% de les hores presencials. Els alumnes qualificats com a aptes obtindran un títol provisional que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i superat el treball final de curs corresponent.

 

INSCRIPCIÓ 

MÉS INFORMACIÓ 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top