19 equips participaran al Campionat d’Espanya de Vòlei Neu

Un total de 19 equips, de 7 comunitats autònomes diferents, s’han inscrit per participar al Campionat d’Espanya de Vòlei Neu 2020 que es celebrarà aquest cap de setmana a l’estació d’esquí de Boí Taüll. Així, el proper 15 de març es coneixeran els clubs i els noms de les primeres i els primers campions d’Espanya d’aquesta nova modalitat de voleibol.

En categoria masculina s’ha arribat a la xifra màxima d’equips participants i seran 12 els que a partir de dissabte lluitaran per ser coronats com a primers campions d’Espanya de Vòlei Neu. Els equips participants provenen de 7 comunitats diferents sent la gallega la més representada amb 3 equips, tots ells provinents del Club Volei Praia Vigo. Amb dos equips trobem Catalunya, que comptarà amb un equip de la UE La Salle Girona i un del FS Castellar; també Cantàbria que participa amb el CDE Sardi Vóley i el CV Laredo; i Madrid que estarà present amb el CDE Vóley Playa Madrid i el CV Getafe. Aragó, Balears i Murcia també tindran representació amb un equip provinent del club Unizar La Salle, el CV Son Ferrer i el CPYPD Vóley Murcia, respectivament.

En categoria femenina seran 7 els equips participants i, en aquest cas, la comunitat amb més representació serà la càntabra amb equips provinents del clubs CV Laredo, CDE Sardi Vóley i EMD Laredo. La Comunitat de Madrid tindrà dos equips, un del CDE Vóley Playa Madrid i l’altra del U. Francisco de Vitoria. Per últim, també hi haurà representació de clubs gallecs i balears amb el C Volei Praia Vigo i amb el CV Son Ferrer.

L’estació d’esquí de Boí Taüll és l’idíl·lic enclavament on tindrà lloc aquesta competició. El campionat, sènior de clubs, acollirà la competició masculina i femenina i la normativa serà similar a la del vòlei platja però amb 3 jugadors a pista. Dissabte es realitzarà la fase de grups, mentre diumenge es reservarà per les finals i l’entrega de premis.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top