Curs d’àrbitre Territorial B al Campionat de Seleccions Provincials de Tarragona

La Federació Catalana de Voleibol segueix amb les formacions de nous àrbitres arreu del territori per tal d’ampliar aquest col•lectiu i cobrir la mancança d’efectius ocasionada pel creixement exponencial de clubs i equips, i per tant, de partits els caps de setmana. Més de 150 nous candidats a ser àrbitre han realitzat el curs Territorial B des de l’inici de la present temporada. Les properes formacions seran la propera setmana a Cerdanyola i a principis d’any a Tarragona coincidint amb el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials.

Les inscripcions segueixen obertes, fins al 27 de desembre, per inscriure’s al curs que es realitzarà a la sala annexa del pavelló de Sant Pere i Sant Pau els dies 2, 3 i 4 de gener de 2018. Aquesta acció formativa coincidirà amb la realització del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials infantil, cadet i juvenil. Així, els participants realitzaran la classe teòrica al llarg del dia 2, mentre que podran escollir fer l’examen d’acta el 3 o el 4 de gener, durant la competició.

Per inscriure’s al curs només és necessari enviar per correu electrònic, abans del 27 de desembre, una fotocopia del DNI a ctarj@fcvolei.cat i assistir a la formació en l’horari indicat. El cost de la formació arbitral no s’haurà d’abonar, sinó que s’anirà descomptant dels arbitratges realitzats, tenint en compte que l’alumne sempre rebi una part d’ingressos.

La campanya de captació d’àrbitres es complementa amb els vídeos ‘Els àrbitres també som part del joc, #arbitravoleibol’, que es poden veure al canal de youtube de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta campanya té previst continuar fins arribar als 500 nous col•legiats que s’han fixat com objectiu per aquesta temporada des de la Federació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top