Constituïda la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol

Els membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol es van reunir ahir a la seu central de l’ens federatiu per tal de celebrar la primera reunió d’aquest nou mandat. Com a primer punt de l’ordre del dia, la presidenta de la FCVB, Maribel Zamora, va agrair als membres assistents a la reunió la seva implicació amb el voleibol català pels propers quatre anys, i va procedir a nomenar els càrrecs de Junta Directiva.

La composició de la Junta va quedar de la següent manera: Jaume Conejero entra a formar part de Junta com a Vicepresident Primer; David Fernández exercirà de Vicepresident Esportiu, Maite Meca ocuparà el càrrec de Vicepresidenta Econòmica, Alfredo Bergua serà el tresorer i Ignacio Calderé continuarà sent el Secretari. Els representants de Delegacions Territorials són: Antoni Blesa a Lleida, Alfonso Periáñez a Tarragona i Miguel Gràcia a Girona. Els vocals de la nova Junta Directiva són: Jaume Argilés, David López, Mar Arranz, Àngel Sanchís, Núria Terribas, Xavier Pinós, Oswaldo Valencia i Juan Carlos Marín. El nomenament de president del Comitè de competició va recaure en David Fernandez, i la presidència del Comitè d’Apel·lació, en Alfredo Bergua.

Maribel Zamora també va exposar als membre de la Junta l’informe econòmic, amb un tancament provisional del 2017 amb un positiu de 2.000€. Respecte al pressupost del 2018 es va destacar la renovació del patrocini de Vichy Catalan pel Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, sense grans activitats incorporades aquest any a l’organització federativa. Sí es va destacar la celebració a Tarragona dels Jocs del Mediterrani com a esdeveniment internacional de primer nivell, i en el que la FCVB està a l’espera de rebre informació per part de l’organització dels Jocs.

La junta directiva finalment va aprovar la convocatòria de beques per a tècnics, amb una nova proposta que vol apropar a nous tècnics al cos de seleccions catalanes i programa ARC.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top