Badalona acull la cinquena prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest proper cap de setmana es disputa a la platja dels Pescadors de Badalona una nova prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Serà la última prova abans de les grans finals que tindran lloc a la platja de la Mar Bella el 14 d’abril. Les inscripcions estan obertes fins dijous al migdia i els que ja estan inscrits només han de confirmar la seva assistència.

La competició de Badalona serà la cinquena prova del campionat d’hivern de vòlei platja organitzat per la Federació Catalana de Voleibol. Un total de 165 parelles han passat per les quatre proves anteriors disputades a El Masnou, Nova Icaria, Cunit i la Mar Bella. Per ara, el rànquing català d’aquesta competició l’encapçalen Íngrid Grau i Laura Pallarès en categoria femenina, amb 114 i 89 punts respectivament. Pel que fa al quadre masculí, els millors classificats són Ferran Serra i Jonathan Arriola, amb 110 i 84 punts respectivament.

Les inscripcions per poder participar a la prova que es disputarà a Badalona dissabte al matí estaran obertes fins aquest dijous, 1 de març, a les 12 del migdia. Aquelles persones que ja han participat a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja només han de confirmar la seva participació. També és possible inscriure’s a través del formulari d’inscripció de la pàgina web de Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top