Compte enrere pel Màsters Final Campionat Catalunya 2015 al Club Nàutic El Masnou

Setmana de Final, setmana de Màsters del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja absolut 2×2 2015. Diumenge, les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou, acolliran el Màsters Final del Circuit Català d’aquest estiu.

Les vuit millors parelles per gènere del Rànquing Català tindran dret a participar-hi de la gran festa final del Circuit Català 2015. Es per això, que les parelles que ocupen aquestes places abans de la gran final hauran d’emplenar la sol·licitud de participació al Màsters Final del CN Masnou per tal de poder disputar la prova final. Una sol·licitud que serà gratuïta per als finalistes i que s’haurà de fer arribar al correu electrònic vole-platja@fcvolei.cat abans del dimecres 2 de setembre a les 19:00 hores.

Cal recordar que per seleccionar a les parelles participants a la Final del Campionat de Catalunya no es tindrà en compte la suma de punts individuals de  cada component  si  no  de  la  puntuació  que  l’equip hagi  obtingut  amb  la  mateixa  composició,  o  sigui  la classificació del Circuit Català de Vòlei Platja 2015, en una prova que tindrà un sistema de competició que constarà de vuit equips per gènere, aquests es separaran en dos grups de 4. El primer de cada grup es classificarà directament per la final i el segon de cada grup es classificarà per la final de consolació, disputant-se tots els partits de la competició al millor de tres sets.

El llistat final de participants serà publicat abans del proper dijous 3 de Setembre a les 12:00 hores. Per a qualsevol consulta, podeu dirigir-vos a volei-platja@fcvolei.cat

SOL.LICITUD DE PARTICIPACIÓ AL MÀSTERS FINAL 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top