Compromisos estatals dels catalans a la sub17 masculina i la selecció júnior femenina

Aquest diumenge els 4 catalans convocats per la Selecció sub 17 masculina marxaran cap a la concentració permanent de Palència, així com les dues catalanes seleccionades per la selecció júnior femenina que viatjaran a Sòria per participar al bilateral amistós amb Perú. A més, els dos entrenadors responsables del programa de tecnificació català, Alberto Toribio en el masculí, i Miguel Fuente en el femení, marxen amb les respectives seleccions. 

Els quatre jugadors formats a la Blume, Miquel Campos, amb fitxa de l’AE Carles Vallbona; Arnau Masià, del Sant Pere i Sant Pau; Pau Mena, del CV Mataró i Marc Pascual, també de l’AE Carles Vallbona; són part dels 15 seleccionats per Ricardo Maldonado per formar part de la concentració permanent de Palència per preparar el Campionat d’Europa sub 17 que es disputarà a Konya, Turquia, del 30 de juny al 12 de juliol. En total són 15 els jugadors escollits per Maldonado, però només 12 participaran al campionat europeu.

El tècnic de la Blume, Alberto Toribio, responsable del programa de tecnificació masculina, viatjarà amb els jugadors tant a la fase de concentració, que s’allargarà fins al 30 de juny, com al campionat d’Europa, on formarà part de l’equip tècnic com a segon entrenador de la selecció espanyola sub17. 

D’altra banda, el CAEP de Sòria és la seu escollida per la Real Federación Espanyola de Voleibol per acollir la trobada bilateral entre les seleccions femenines júnior d’Espanya i Perú. En aquest cas, un total de quatre jugadores catalanes han estat seleccionades per Pascual Saurín, per formar part d’aquesta concentració. Són, per un costat, Guadalupe Sol Rossell i Anna Grima, que ja es trobaven a la permanent amb les seleccions juvenil, Andrea Silva, formada a la Blume i amb fitxa al CV Vall d’Hebron, i Aina Berbel, jugadora del DSV CV Sant Cugat, que Saurín ha sumat a la convocatòria.  

Rosell, Grima i Silva, són jugadores formades al programa de tecnificació GET Blume. El responsable del grup ARC femení, Miguel Fuente, ha estat convidat per part de la Real Federación Española de Voleibol a participar a la concentració de la selecció júnior a Sòria durant el bilateral amb Perú, que s’allargarà fins al 23 de juny i on s’organitzaran activitats conjuntes entre el grup peruà i l’espanyol com entrenaments i partits amistosos. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top