Comencen els programes de tecnificació del CVB Barça

Aquest dilluns 6 juliol comencen les activitats de tecnificació del CVB Barça. Aquest estiu l’entitat blaugrana ofereix per a tots els jugadors que volen millorar el seu joc a l’estiu, tres propostes d’activitats singulars en el voleibol de formació.

Aquestes activitats, tutelades per professionals de prestigi en el món del voleibol i l’Educació Física, estan dirigides a aprendre i millorar la tècnica i la seva aplicació en situacions de joc.

Per començar s’inaugura el BEACH BARÇA CAMPUS, un campus d’iniciació i perfeccionament en VÒLEI PLATJA que tindrà lloc a la Platja del Prat de Llobregat entre els dies 6 i 10 de juliol en horari de 9 a 14 hores. Per a una major comoditat de les famílies, el servei inclou transport en autobús anada i tornada des de plaça Espanya, Barcelona.

Seguidament passarà el PLAY & LEARN BARCELONA Volleyball CAMP, una proposta diferent que combina de manera paral·lela a l’aprenentatge i perfeccionament del voleibol i anglès. El campus es desenvoluparà entre els dies 13 i 17 de juliol a les instal·lacions de l’Escola Virolai, amb la possibilitat de participar en format de mitja jornada ( 9 a 14 hores) o completa (fins a les 17 hs). Per aquesta activitat arriben participants des de diversos llocs del món (Noruega, Irlanda, Holanda, EUA, etc.) en el marc d’un programa d’intercanvi cultural.

El plat fort de l’estiu arribés amb la segona edició de “STAGE D’ESPECIALITZACIÓ D’ALTA INTENSITAT”, que es realitzarà al Centre d’Alt Rendiment de la ciutat de Ripoll entre els dies 19 i 24 de juliol i per al qual queden molt poques places disponibles.

Al capdavant del STAGE D’ESPECIALITZACIÓ haurà el cos tècnic de l’equip de Superlliga-1. Xavier Perales, entrenador FIVB 2, ex seleccionador de Costa Rica, CV Haro de la Superlliga femenina i campió d’Espanya amb la Selecció Catalana infantil. Actualment és el 1r entrenador de l’equip del club a la Superlliga femenina de Voleibol. Adrián Fiorenza, entrenador FIVB 3, ex entrenador del  CV Ciutadella de la Superlliga Femenina, 3 vegades campió d’Espanya amb la Selecció Catalana cadet femenina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top