Les parelles catalanes desembarquen a València per la prova dels I Internacionals Madison

Des d’ahir i fins el proper diumenge té lloc a la Platja de la Malvarrosa de València la celebració dels primers internacionals Madison, la primera de les proves del Circuit Estatal de Vòlei Platja 2015.

Fins a terres valencianes s’ha desplaçat una nombrosa representació de parelles del vòlei platja català. Així, en el quadre femení trobem ja directament classificades al main draw que arrencarà demà dissabte a les jugadores del CV Premià de Dalt, Raquel Brun i Elena Biosca. Des de les eliminatòries prèvies, Marta Galceran i Meche Arends tractaran de classificar-se entre les dotze parelles que des de demà competiran al quadre final de la competició.

Pel que fa al torneig masculí els andorrans Christian Salvador i Geni Da Silva, juntament amb Jordi Roca i Gerard Aguilà ja es troben al Main Draw del torneig que començarà demà al matí a terres valencianes. Fins a quatre parelles catalanes més lluiten des d’aquest matí per acompanyar a Salvador-Da Silva i Roca-Aguilà en el quadre final de demà. Juan Miguel Rosell-Francesc Plaza, Dídac Jiménez-Christian Vives, els germans Mora i Sergi Sánchez-Juan Antonio Porcel, volen estar en el quadre final de dotze  i lluitaran amb dotze parelles més per poder estar presents.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top