Comença la temporada 2013-14 pels equips de menors de Primera Divisió

Demà dona inici la temporada 2013-14 pels equips de Primera Divisió en les categories de formació femenines. Després d’una bona temporada 2012-13 a les categories de formació en categoria femenina, tant en clubs com en seleccions, arrenca una nova temporada plena d’estímuls i ganes de millora.

La Primera Divisió juvenil, cadet i infantil comptarà amb els clàssics clubs dels últims anys, i amb un nou format de competició. AEC Vallbona Granollers, CV Viladecans, SAFA Gavà, Vòlei Vilassar i CE Roca, arriben a la categoria conjunta amb l’objectiu que el seu pas per la primera categoria no sigui flor d’un sol dia.

Seran 16 els equips que hi competiran des d’aquest cap de setmana en les tres primeres categories del voleibol de formació femení català. Dividits en dos grups de vuit equips els setze clubs participants tractaran de classificar en les catorze jornades de competició en la primera fase en les tres primeres places de la categoria conjunta que dona accés a la Fase Campionat. La resta d’equips, tant en categoria juvenil, cadet i infantil, tindran una segona opció de classificació per a la Fase Final d’aquestes respectives categories. Una Fase Final que com a novetat serà amb 8 equips participants. Els tres primers equips classificats en la primera volta de les tres categories de forma individual, obtindran la classificació per a la Fase Final, i tindran opció, de manera individual, de classificar als Campionats d’Espanya de cadascuna de les categories.

CVB Barça, en categoria juvenil, i CV Sant Cugat, en categoria cadet i infantil, defensaran el títol de campions d’aquestes categories. D’aquest cap de setmana, i fins a finals de maig, tots els equips participants en aquestes categories i jugaran per assolir els seus objectius, competint sempre per algun objectiu, ja sigui ser campió de Catalunya, assolir plaça en les fases finals o lluitar per la salvació en la primera categoria de formació del voleibol català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top