Comença la segona volta de la Primera i Segona Divisió sènior masculina i femenina

Aquest proper cap de setmana comença la tornada de la primera fase de les lligues femenines de competició catalana i de la Primera i Segona Divisió sènior masculina. Un total de 13 competicions que inicien el camí de classificació al capdamunt de les taules amb l’objectiu d’assegurar la permanència a la categoria. En molts casos, també, per seguir optant a buscar la classificació als campionats d’Espanya i l’ascens.

A Segona Divisió Sènior Femenina, amb 16 equips repartits ens dos grups, només els quatre millor classificats de cada grup entraran en el grup de classificació. En aquesta primera volta de la primera fase, els equips millor classificats del grup A són el CEV L’Hospitalet amb 20 punts, el CV Barça Grana amb 17, el CV Gavà B amb 16 i l’AEE Institut Montserrat amb 12. D’altra banda al grup B destaca en primera posició el CE Eduvòlei Ametlla amb 19 punts, el ST. Trop Lloret amb 15, el CV Barberà A amb 14 i amb 9 punts el Voleibol Sant Just, que empata amb dos equips més.

A la Segona Divisió Sènior Masculina, amb 23 equips dividits en tres grups, només els dos millors classificats i els dos millors tercers podran ocupar plaça al grup de classificació per aconseguir el Campionat de Catalunya de la categoria i el preuat ascens. Després dels primers 7 partits l’AE Sàndor Júnior ocupa la primera posició del grup A amb 20 punts, el segueix l’Escola Orlandai amb 15 i el CV Andorra amb 11. Al grup B, el primer classificat és la UE Salle Girona amb 18 punts, l’AE Sàndor Amateur la segona amb 16 i tercer és el CV Ametlla del Vallès B amb 13. Per últim, al grup C encapçala la classificació el Club INEF Lleida amb 20 punts, segon és el Jorba Solà Igualada Vòlei Club amb 19 i tercer el CV Cunit amb 14.

 

La Primera Divisió masculina i femenina està formada per dos grups de 8 equips cada un. Els quatre primers classificats en acabar la segona volta són els equips que lluitaran per l’ascens a Primera Divisió Nacional i optaran a ser Campions de Catalunya. La resta d’equips passaran al grup de permanència i lluitaran per salvar la categoria.

En categoria femenina, al grup A, encapçala la classificació el DSV CV Sant Cugat amb 17 punts, segon és el Vilassar amb 15, tercer el CV Sant Boi amb 14 i quart el Voleibol Sant Just amb 11. Al grup B és el CV Molins el primer classificat amb 18 punts, en segona posició està el GET Blume Voleibol amb 17, tercer el Club Vòlei Olot amb 12 i quart el CVB Barça amb 11.

En categoria masculina, el FC Barcelona ocupa la primera posició del grup A amb 18 punts, segon és el CV Monjos Pansalud Energy, tercer i quart estan el CV Roquetes i el CV Barberà amb 10. Al grup B és el CEVOL Torredembarra el primer classificat amb 16 punts, el CV Arenys va segon amb 15, el CV l’Ametlla del Vallès tercer amb 12 i el quart a la taula és el CV Alella amb 7 punts.

Amb set partits per davant, encara hi poden haver molts canvis a la classificació, però tots els equips ja s’han vist i poden planificar millor aquesta segona volta per tal d’aconseguir sumar els punts necessaris per estar el més amunt possible. La segona volta d’aquesta primera lliga finalitza l’últim cap de setmana de gener, quan tots els equips sabran si segueixen jugant en busca de l’ascens i el títol de campions o bé lluiten per salvar la categoria.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top