CNS Volei i AVAP Girona opten al títol de Campions d’Espanya

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Mataró la fase de classificació al Campionat d’Espanya de categoria infantil masculina. Sis equips han intentat arribar a la gran final i optar a les dues places que donaven accés a participar en el Campionat d’Espanya d’aquesta categoria. Finalment han estat els jugadors del CNS Vòlei els quan han quedat en primera posició després de guanyar a la final a l’AVAP Girona.

La gran sorpresa del cap de setmana l’han donat els gironins, que entrant a quarts de final, han anat superant un partit rere l’altra i plantar-se a la gran final de la fase assolint una classificació històrica. En el primer partit van aconseguir guanyar 3-0 al CV Mataró, club amfitrió. Per altra banda, el CEVOL Torredembarra també aconseguia passar a semifinal desrpés de guanyar al Barça Voleibol per 3-1.

Molt disputada també va ser la semifinal dels de Girona, que es plantaven a la gran final després d’un emocionant partit davant el CV Vall d’Hebron Pro que es decidia al cinquè set. L’altra semifinal va ser clarament pels de Sabadell, que es van imposar per 3-0 als de Torredembarra assegurant també una plaça a la final.

Amb la participació al Campionat d’Espanya assegurada per als dos equips, la gran final de la fase servia per conèixer el campió de la fase, que en aquesta cas va ser el CN Sabadell que va guanyar clarament per 3-0. A l’entrega de premis va estar present Àlvar Julián, vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol i president del CV Mataró.

La tercera plaça se la va endur el CEVOL Torredembarra que va guanyar per 3-1 als de la Vall d’Hebron. El Campionat d’Espanya infantil masculí es disputarà del 29 de maig al 2 de juny a Lugo.