Club Vòlei Monjos, campió de 2ª Nacional femenina. CV Tiana , tercer classificat

Excel·lents resultats obtinguts aquest cap de setmana en la Fase Final de Segona Divisió Nacional disputades a Saragossa. El Club Vòlei Monjos es va proclamar campió de la Fase Final derrotant en la gran final al campió valencià CV Quartá. Les de l’Alt Penedès assoleixen així l’ascens de categoria a Primera Nacional, una categoria on ja hi van ser la temporada 2009/10.

El CV Tiana, segon equip català en la Fase Final, va finalitzar tercer la fase d’ascens, després d’haver perdut a semifinals contra el Club Vòlei Monjos, en duel fratricida a l’igual que en la Fase d’Ascens a categoria estatal masculina a Palma de Mallorca.

En les semifinals disputades dissabte a la tarda el campió de Catalunya, Club Vòlei Monjos, va resultar vencedor per un resultat final de 3-0, deixant fora de la final al conjunt dirigit per José Manuel De la Barrera qui havia arribat a la ronda decisiva pel podi després d’haver guanyat els seus tres partits en el seu grup de la primera fase, per davant del campió valencià, CV Quartá, i el balear, CV Bunyola.

Amb aquests resultats podria haver un setè equip la propera temporada a Primera Nacional si el CV Monjos acceptés la plaça a categoria estatal, i un segon amb el CV Tiana, en cas de possibles renúncies, que farien protagonista al vòlei català en la categoria de bronze del vòlei estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top