CV Vall d’Hebron, vencedor del Play-off cadet femení a Sant Esteve Sesrovires

El CV Vall d’Hebron es va proclamar vencedor del Play-off de Primera Divisió Cadet femenina el diumenge en una Fase Final a 8 amb força afluència de públic i grans dosis de bon voleibol i emoció en els dos dies de competició que es van celebrar al Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires.

Les jugadores de David López van superar en la final del Play-off 3-1 al CVB Barça, en duel per a decidir qui acompanyaria al CV Sant Cugat, flamant campió de Catalunya d’aquesta temporada, al proper Campionat d’Espanya de la categoria a disputar-se del 18 al 22 de Juny a Almendralejo.

Sota una bona organització del Vòlei Sant Esteve la fase final va comptar amb partits trepidants i amb gran emoció en el seu desenvolupament. Així dissabte al matí va començar el Play-off amb els partits de Vuitens de Final on el CV Granollers va derrotar 3-1 al CV Sant Boi, en duel d’equips de la Fase Permanència, mentre que el Vòlei Vilassar va iniciar de forma triomfant en aquest Play-off derrotant en un emocionant partit al tie-break al CECELL Lleida, per tal d’avançar fins els Quarts de Final de la competició, disputats la tarda de dissabte on l’equip amfitrió del Vòlei Sant Esteve derrotava 3-1 al CV Granollers i el Vòlei Vilassar, amb la base de l’equip infantil que va finalitzar tercer l’any passat el Campionat d’Espanya, derrotava també en un vibrant partit al tie-break al CV Esplugues.

Ja en les semifinals de diumenge el CVB Barça va imposar-se 3-0 a l’equip local del Vòlei Sant Esteve, finalitzant amb el somni de les locals de disputar la final del Play-off davant el seu públic. Mentre que en l’altre semifinal el CV Vall d’Hebron va acabar amb el gran torneig dut a terme pel Vòlei Vilassar, derrotant 3-1 a l’equip dirigit per Àlex Vila.

En l’entrega de premis van assistir el President de la CTARJ, David Fernández, acompanyat per la presidenta del club organitzador, Dolors Esteve, els quals van lliurar la copa de vencedors d’aquesta fase final a la capitana del CV Vall d’Hebron, Clara Barceló.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top