Clínic d’Alberto Toribio sobre les sessions d’entrenament en categories de base

El proper dilluns, 1 de maig, es realitzarà a Viladecans una nova acció formativa per entrenadors organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. El clínic, que porta per títol ‘Estructura dels continguts de la sessió d’entrenament en categories de base’, serà impartit per Alberto Toribio, tècnic responsable del programa GET Blume masculí i membre del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federació Española.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és donar elements suficients per estructurar les sessions de formació d’un equip de base, mitjançant l’aprenentatge progressiu. Toribio mostrarà als assistents com passar de fer exercicis que vagin des de l’aprenentatge analític fins als globals. El curs constarà d’una primera part teòrica i després es desenvoluparan els coneixements adquirits a la pista en la part pràctica del curs.

Aquesta nova acció formativa, ‘Estructura dels continguts de la sessió d’entrenament en categories de base’, serà la cinquena de la temporada organitzada per la Federació Catalana de Voleibol amb l’objectiu d’ampliar els coneixements teòrics i tàctics dels entrenadors catalans. Els curs tindrà lloc dilluns 1 de maig, a partir de les 16:00 hores, al Pavelló Municipal Montserratina de Viladecans, on el club local serà l’amfitrió. Per poder assistir al curs és necessari omplir el formulari d’inscripció, sent gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

FULL D’INSCRIPCIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top