Clínic Aurelio Ureña, propera ponència sobre un model de voleibol eficient

El proper dissabte 30 d’abril es durà a terme al Pavelló Poliesportiu del CCE d’Esplugues de Llobregat un nou clínic dirigit a entrenadors de voleibol i persones relaciones amb el nostre Esport, a càrrec del Degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universidad de Granada.

L’ex seleccionador espanyol absolut femení torna a terres catalanes per a dur a terme una més que interessant ponència sota el títol de ‘ L’habilitació motora del jugador és la clau per a un model de voleibol eficient’. El clínic, que estarà dividit en dues parts, es celebrarà al llarg de tot el dissabte, tenint una estructura per cada tema d’una breu justificació teòrica, passant a propostes pràctiques que evolucionen des del tractament genèric de l’habilitat, fins l’aspecte específic del joc en el que s’incidirà.

El ponent Aurelio Ureña es planteja com a objectiu de la jornada crear una confrontació crítica sobre el model de voleibol que ens convé  i el que desenvoluparem, posant en pràctica alguns mitjans per implementar una base motora que habiliti al jugador/a en el model que es proposarà.

Les xerrades són gratuïtes per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors, emplenant el full d’inscripció, mentre que els interessats en participar, i que no estiguin col·legiats, hauran de fer efectiu el pagament de 25€ per tal de participar-hi en l’activitat.

FULL D’INSCRIPCIÓ

PROGRAMA DEL CLÍNIC

POSTER ALTA RESOLUCIÓ 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top