Chris McGown i Aurelio Ureña ens apropen a l’aprenentatge motor

Aquest dijous tornarem amb una nova xerrada tècnica amb dos entrenadors de renom com són Aurelio Ureña i Chris McGown. La xerrada online s’emmarca dins el cicle de xerrades que ve organitzant la Federació Catalana de Voleibol des de fa sis setmanes i que tenen per objectiu donar formació per entrenadors, jugadors, directius, practicants i amants del voleibol i el vòlei platja.

Els ponents d’aquesta xerrada són per un costat, Aurelio Ureña, responsable del programa 20-25 RFEVB i degà de la facultat de CAFE de la Universitat de Granada, i Chris McGown, co-fundador de Gold Medal Square i entrenador especialitzat en aprenentatge motor.

‘Ensenyar la tècnica mitjançant l’aprenentatge motor’ és el nom de la xerrada on, Ureña i McGown, desenvoluparan, entre d’altres, exercicis analítics, progressions metodològiques o models tècnics concrets a l’alt rendiment, així com exercicis per dur a terme aquest aprenentatge.

La xerrada es podrà veure en directe pel canal de Youtube del Voleicatalà, les tarda de dijous a partir de les 17 hores. A més, els espectadors poden formular preguntes als ponents sobre els temes tractats.

YOUTUBE VOLEICATALA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top