Nou curs d’entrenador de vòlei platja Nivell I

 

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza el tercer curs d’Entrenador de Vòlei Platja de nivell I. Aquesta acció formativa tindrà una part online, que es desenvoluparà la setmana de l’1 al 7 de juny i una part presencial que es determinarà quan finalitzi el confinament i es puguin realitzar aquest tipus d’activitats. En aquesta ocasió, tampoc hi ha limitació d’inscripcions. La data límit d’inscripció serà el 29 de maig.

Aquest és el curs que s’havia de celebrar a principis d’abril però que va quedar suspès per l’actual situació e crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. Amb aquesta nova apertura es donarà flexibilització a l’hora de realitzar les classes per donar facilitat als alumnes que han de treballar durant els horaris que inicialment s’han posat per a les classes online. Entre les assignatures que es duran a terme de manera telemàtica hi haurà les de planificació, gestió i organització, tàctica, reglament o tècnica, entre d’altres.  

Les classes es podran seguir participant en els horaris previstos durant la setmana de l’1 al 7 de juny mitjançant l’aplicació Zoom, o com a segona opció, es posaran a disposició dels alumnes les classes gravades per a que els alumnes les puguin visualitzar en el moment que tinguin disponibilitat (sempre dins un termini establert). Totes dues opcions tindran qüestionaris posteriors per tal de comprovar que l’alumne ha visualitzat els continguts corresponents.

Aquest curs és imprescindible per poder dirigir, a competicions nacionals, les categories sub 15 i sub 17, així com per fer el nivell 2 que organitza la RFEVB i que, un cop obtingut, permet dirigir les categories sub 19 i sub 21.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top