Celebrada la reunió d’inici de temporada amb mares i pares dels nois programa GET Blume

L’auditori del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat va acollir ahir a la tarda la reunió d’inici de temporada amb mares i pares dels nois i noies que integren el programa GET Blume Voleibol de la Federació Catalana de Voleibol.

A la reunió van assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Gerent Esportiu, Oscar Novilo, el Director Tècnic, Roberto Pozzato, així com els tècnics responsables del programa, Alberto Toribio i Miguel Fuente.

Des de presidència es va incidir molt en el fet de la confiança des del Consell Català de l’Esport, confiança traslladada a l’ampliació del número de beques per aquesta temporada. Director Tècnic i Gerent Esportiu van abordar temes normatius i de comportament del programa, així como objectius de futur, activitats a dur a terme durant la temporada, així com els convenis signats entre Federació Catalana de Voleibol i diversos agents, com el de Preparació Física amb la Universitat de Vic, del qual es beneficien els components del programa.

La reunió va finalitzar amb la intervenció dels dos tècnics responsables del programa, que van valorar positivament el programa i els resultats que està tenint els darrers anys, traduït en temporada rere temporada nois donant el salt a la Concentració Permanent de Palència i disputant tornejos internacionals amb les diferents seleccions espanyoles de menors.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top