Celebrada al Museu Colet l’Assemblea General Ordinària de la FCVb

La Sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior Colet de Barcelona va ser escenari ahir de la celebració de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol.

L’acte va començar amb el tradicional informe de presidència en el qual Maribel Zamora va passar a exposar les activitats dutes a terme al llarg d’aquesta última part de 2012. Seguidament, els representants del clubs catalans van aprovar novament per unanimitat la proposta de pressupostos de cara al 2013, sempre tenint en compte l’època d’incertesa política actual, així com les bases d’execució del pressupost de l’any vinent. Tot i així, com a activitats destacades, la Federació Catalana proposa en els seus pressupostos la realització de diferents tornejos com a organitzador principal, cas del Campionat d’Espanya Juvenil masculí, o bé, donant suport a clubs catalans com en la imminent celebració de la Copa Princesa per part del CV Vall d’Hebron o del Campionat d’Espanya Infantil femení que organitzarà al maig el CV Sant Cugat.

A les accions esportives de l’ens federatiu català va acabar de detallar les noves normes de drets formatius de jugadors i jugadores, i la seva vinculació amb el club d’origen. A banda d’aquest projecte també van exposar-se alguns canvis introduïts en normes de competició, reglament general i reglament de competició de caràcter de nomenclatura, així com la novetat de poder veure els resultats de cada cap de setmana com a molt tard el diumenge a la tarda, amb l’aplicació del nou horari d’entrega de resultats per parts dels àrbitres.

El voleibol català travessa un període de dificultats, igual que la resta de la societat espanyola, per la qual cosa la presidenta de la FCVb va centrar la seva intervenció, tant en el informe de presidència com en el tancament de l’Assemblea, en la necessitat de treballar plegats per superar la conjuntura actual.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top