Catalunya ja coneix els primers rival del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Valladolid acollirà de l’11 al 14 d’abril el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques on Catalunya hi participarà amb els 4 equips possibles, les seleccions cadets i infantils, masculines i femenines. Dilluns es va procedir al sorteig de grups i Catalunya ja coneix els primers rivals del campionat.

Un total de 59 equips estaran a l’inici de la competició que durant 4 dies omplirà Valladolid del millor voleibol nacional de categories menors. En categoria infantil masculina, on Catalunya va quedar vuitena la passada edició, hi haurà un total de 14 equips. La selecció catalana ha quedat enquadrada en el grup A amb les seleccions d’Astúries, amb qui debutarà a la competició, i amb la Comunitat de Madrid, campiona infantil masculina del 2017 i botxina dels catalans a semifinals.

La categoria infantil femenina tindrà un total de 15 equips, dos menys que l’any passat. La selecció catalana va quedar tercera en aquesta categoria i, per tant, és cap del llista en el grup C on també hi haurà les seleccions de Galicia, Cantabria, primer rival de les catalanes, i Astúries; que van quedar sisena, dotzena i quinzena respectivament al 2017.

Seran 15 les seleccions cadets masculines que busquin alçar-se amb el títol de campiones. Catalunya va quedar quarta l’any passat i, per tant, encapçala el grup D on també han quedat enquadrades les seleccions de la Comunitat Valencia, cinquena al 2017, Canàries, dotzena, i Astúries, tretzena i primer rival dels catalans aquest 2018.

La selecció catalana cadet femenina també va quedar en quarta posició l’any passat i, per tant, també encapçala el grup D de la categoria amb tres equips més: la selecció gallega, cinquena l’any passat, la selecció aragonesa, dotzena i amb qui debutarà l’equip de Miguel Fuente aquest any, i la selecció de Castella la Manxa, que va finalitzar en tretzena posició.

La delegació catalana desplaçarà a Valladolid més de 60 efectius entre jugadors, tècnics, delegats i fisioterapeutes amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats possibles. Allà els esperen quatre dies d’intensa competició que es desenvoluparan en els quatre pavellons habilitats per a la competició amb 14 pistes de joc. Tot està preparat per acollir aquesta competició que desplaça més de 1000 persones entre les 59 delegacions que hi participen

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top