Catalunya, de nou al més alt del podi en categoria cadet masculina del CESA

La selecció cadet masculina regna de nou en aquesta categoria després d’haver superat en la gran final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a la Comunitat Valenciana per la via ràpida.

L’equip dirigit per Alberto Toribio i Idaira Vega s’ha mostrat com el més sòlid i el que ha ofert millor joc al llarg de tot el torneig. Per segon any consecutiu són els absoluts dominadors de la categoria, amb un excepcional treball del primer entrenador al llarg de la temporada, amb un grup de 12 jugador molt disciplinat format, excepte els dos jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau, Raul del Rio i Arnau Casamor, per integrants en el programa GET Blume, i que han treballat des de setembre per assolir aquesta fita.

Cal cuidar el voleibol masculí i seguir confiant en aquesta selecció que no baixa del podi des de 2011. El partit de dissabte al matí, Catalunya-Andalusia, la final anticipada en Quarts de Final, va ser una autèntica oda al voleibol formatiu de l’Estat, un partit que es va decidir en un apassionant tie-break a favor de la selecció catalana, que accedia a les semifinals de dissabte a la tarda davant les Illes Balears, a qui va derrotar 3-0 com en la fase de grups per arribar a la final del campionat.

Catalunya va ser el millor, i així va tenir la recompensa de pujar per segon any consecutiu a recollir la medalla d’or.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt