Carla Alocén i Judith Querol es proclamen campiones de Catalunya Vòlei Platja en categoria cadet

La parella formada per Carla Alocén i Judith Querol es va proclamar ahir diumenge campiona de Catalunya de clubs en categoria cadet allargant així la ressaca de triomfs després de ser campiones d’Espanya Sub’17 fa poc més de dues setmanes a Punta Umbria (Huelva).

 Les jugadores del Club Voleibol Premià de Dalt van aconseguir la victòria final sense perdre cap partit i derrotant en la gran final del torneig a una de les sis parelles del CV Sant Cugat, Cristina Bort-Marta Dolz, a qui van derrotar 21-8. A semifinals van haver de lluitar més la victòria davant un altre parella del CV Sant Cugat, la formada per Laura Brun i Aitana García, a les qui van derrotar 21-16.

Precisament Laura Brun-Aitana García van pujar al podi del torneig al derrotar en el partit per la tercera posició a una de les parelles del Club Vòlei Platja Ponent Judit Gallardo-Anna Novell per 21-14.

A l’entrega de premis van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, els membres de Junta Directiva, Carlos Pérez de la Fuente, Maite Meca i Nacho Calderé, i el Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó, encarregat d’entregar la copa de campiones d’aquesta primera edició del CCVP cadet a Carla Alocén i Judith Querol, qui representaran Catalunya al I Campionat d’Espanya de Ribadesella.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top