Cap de setmana de seleccions a Lliga Europea i Lliga Mundial

La selecció espanyola de voleibol es troba ja a Àustria on avui disputarà el primer partit de la segona ronda de la Lliga Mundial. Els de Fernando Muñoz jugaran avui contra Mèxic a las 17:45, demà a la mateixa hora amb Alemanya i diumenge amb la selecció amfitriona, Àustria. D’altra banda, les noies també comencem avui la competició en Lliga Europea a Valladolid en un partit que es podrà seguir en directe a través de Teledeporte.

Després del gran debut de la selecció espanyola masculina en Lliga Mundial el passat cap de setmana a Barcelona, amb 3 de victòries, els jugadors de Fernando Muñoz, ja estan a Àustria per disputar la segona ronda. Espanya necessita guanyar un mínim de dos partits per disputar la Fase Final a León, Mèxic. Els partits es podran seguir a través de la pàgina de la FIVB.

Pel que fa a la selecció absoluta femenina ja es troba a Valladolid on avui disputarà el primer partit de la Lliga Europea al pavelló de Huerta del Rey. Les de Pascual Saurín s’enfronten amb Suècia en un partit que es podrà seguir en directe a través de Teledeporte a partir de les 20 hores. Demà disputaran el partit amb la selecció portuguesa, també a les 20 hores i diumenge a la mateixa hora ho faran amb Eslovàquia. Els resultats d’aquest cap de setmana determinaran les possibilitats de l’equip d’optar a les finals de la competició europea.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top