Cap de setmana complet al Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja a Lloret de Mar

La platja de Fenals de Lloret de Mar serà seu al llarg de tot el cap de setmana de la que serà tercera prova del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja, la darrera abans de la final de cadascuna de les categories.

Dissabte a la tarda començarà l’acció a les pistes muntades per l’ocasió en la segona prova del Vichy Catalan Volei Tour amb la participació dels més petits, on tant nois com noies de la categoria Sub’17 competiran per tercera vegada aquesta campanya. Diumenge al matí serà el torn de la categoria Sub’19, masculina i femenina, qui afrontaran la tercera prova del Circuit Català 2016 després de la celebrada aquesta passada setmana a El Prat de Llobregat. La tercera prova del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja finalitzarà diumenge a la tarda amb el torn per la categoria Sub’21 masculina i femenina per donar per finalitzada un cap de setmana completíssim de Vòlei Platja al mateix Lloret de Mar.

Tota la informació referent a participació, normativa i seus la pots trobar en aquest enllaç: http://bit.ly/1JBr0fh Les inscripcions estan obertes fins dijous!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top