Canvis a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha introduït alguns canvis en la seva composició després de les baixes de Gustavo Saucedo García i Raul Salguero i Velasco. Les noves incorporacions a l’ens federatiu català són David López i Dolors Esteve.

Gustavo Saucedo, jugador internacional amb Espanya i que ha passat gran part de la seva carrera esportiva com a jugador i entrenador al CV Sant Pere i Sant Pau, ha deixat la seva plaça a la Junta Directiva, de la que formava part des de la proclamació de la Junta Directiva a les passades eleccions celebrades l’any 2012, per motius personals i professionals. De la mateixa manera, Raul Salguero ha cessat com a membre de la junta per motius personals, però segueix vinculat al voleibol i a la Federació ja que és el representant dels jugadors de vòlei platja a l’Assemblea.

Així, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha procedit a la proclamació provisional de David López Tapia i Dolors Esteve. López Tapia és president del CV Vall d’Hebrón i entrenador de diferents equips del club, a més d’una persona molt vinculada al vòlei català i amb experiència prèvia a l’ens federatiu. Dolors Esteve és presidenta del CV Sant Esteve Sesrovires, club en ple creixement esportiu i amb una gran capacitat d’organització dins el vòlei català.

Tots dos són, a partir d’ara, nous membres de la Junta Directiva pendents de la proclamació definitiva a la propera Assemblea, a celebrar al mes de juny.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top