Campus de Nadal del CVB Barça

El CVB Barça ofereix novament una alternativa en activitats formatives en voleibol. En aquesta oportunitat, i aprofitant el recés escolar nadalenc, el club barcelonès convoca una concentració per alevins i infantils amb l’objectiu d’aprendre i millorar les seves habilitats tècniques.

Aquesta activitat té caràcter obert i gratuït, podent participar tant jugadores del club com nenes que hagin o no practicat voleibol. Únicament està restringida la participació per jugadores federades en altres clubs.

El programa està adequat a les diferents necessitats, nivells i edats dels jugadors. Cada jornada es presentarà un element tècnic diferent, a través d’exposicions teòriques i pràctica intensiva.
Els aspectes de la tècnica individual es tractaran en una primera sessió de tecnificació, on es treballarà de forma molt analítica els principals fonaments del joc.

En la segona sessió s’aprofundirà en l’aplicació d’aquests elements tècnics en diferents situacions i sistemes de joc, ampliant els coneixements i recursos per a una millora substancial.

Entre les dues sessions de cada dia hi haurà un interval per esmorzar i aprofitar per intensificar les relacions socials i coneixements teòrics del joc amb activitats afegides: explicacions detallades, qüestionaris, formulació i respostes a preguntes, jocs d’interpretació, etc

Més informació i inscripcions a la web del CVB Barça: www.cvbarcelona.cat

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top