Calendari de la VI Lliga d’Hivern de Vòlei platja

La Federació Catalana de Voleibol presenta el calendari de la sisena Lliga d’Hivern de Vòlei Platja per la temporada 2019/2020, que tindrà un total de 6 proves començant a finals de novembre i allargant-se fins al mes d’abril. Un any més, l’objectiu d’aquesta lliga és donar una oferta reglada de competició durant l’hivern als amants d’aquest esport, ja sigui a mode de formació com de preparació continua pels campionats de l’estiu del 2020 de la RFEVB i del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

La competició començarà el proper 23 de novembre a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, sent la primera competició catalana de platja que acollirà aquesta instal·lació després de la seva estrena amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja del passat setembre. Després, es disputarà una prova per mes: el 21 de desembre, el 25 de gener, el 22 de febrer, el 28 de març i la final el 18 d’abril. Badalona tornarà a ser seu de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja o bé al desembre o bé al febrer. Cunit acollirà la prova de gener i Vilanova i la Geltrú la de març. Les altres tres es disputaran a les instal·lacions fixes de Barcelona.

El sistema de competició serà el mateix que la passada temporada, a l’igual que els preu d’inscripció que seran de 30 euros per poder disputar tot el campionat, o bé de 20 euros per disputar les tres últimes proves. Els jugadors de primera hauran d’assumir, a banda, el cost arbitral. La competició tindrà lloc els dissabtes al matí, entre les 9 i les 14 hores i es dividirà en categories, segons rànquing, per garantir competir en nivells similars, amb un mínim de tres partits. Les sis proves seran puntuables pel rànquing català i espanyol, i està en tràmit que dues de les seus tinguin un valor especial.

23 NOV Barcelona

21 DEC Barcelona / Badalona *(a determinar)

25 GEN Cunit

22 FEB Barcelona / Badalona *(a determinar)

28 MAR Vilanova i la Geltrú

18 ABR Barcelona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top