Bordils gaudeix de la presència de les seleccions catalanes de pista per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu Bordils va acollir un entrenament de seleccions catalanes repetint l’experiència del tour català per a les diverses poblacions del territori català, i on les seleccions catalanes de pista preparen a consciència el proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Valladolid del 7 al 12 d’abril.

Amb l’estreta col·laboració de l’Handbol Bordils i l’Ajuntament local es va dur a terme la quarta concentració de seleccions, cinquena per a les seleccions femenines, amb la vista posada a l’estatal de seleccions on les quatre seleccions catalanes esperen repetir els bons resultats dels darrers anys.

Les seleccions masculines van entrenar per quarta vegada aquesta temporada. Sota les ordres d’Alberto Toribio, en la infantil masculina, i Idaira Vega, en la selecció cadet, els combinats masculins preparen el campionat, havent contat Toribio per aquest entrenament amb 17 convocats, i Vega amb 14, dels quals han de sortir els 12 que defensaran la samarreta catalana al proper estatal de seleccions, i amb la que el combinat infantil tractarà de millorar les darreres presències al torneig i la selecció cadet defensar els dos títols assolits les dues darreres edicions.

Per la seva banda, les dues seleccions femenines dirigides per Albert Iricibar, la cadet, i Miguel Fuente, la infantil, van realitzar la que es cinquena sessió de la temporada, amb la participació de fins a 24 jugadores en la selecció major, i 25 en les més petites del seleccionat català femení.

Les seleccions catalanes de menors de pista tornaran a l’acció el proper diumenge 25 de febrer amb la cinquena aturada del tour per Catalunya amb el CV Sant Pere i Sant Pere de Tarragona com a organitzador dels entrenaments.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top