II Torneig benèfic vòlei pista 2015 Hospitalitat Lourdes l’1 de febrer

El proper diumenge 1 de febrer es durà a terme la segona edició del Torneig benèfic de vòlei pista Hospitalitat Lourdes. Després de l’èxit de la primera edició l’Hospitalitat de la mare de déu de Lourdes repeteix l’experiència amb la convocatòria de la segona edició que tindrà lloc a l’escola Sagrat Cor Sarrià des de les 10:00 hores del matí.

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona és una entitat centenària, fa una tasca voluntària amb malalts i minusvàlids. Des de la creació de Centres de dia, habitatges d’acollida, fins a activitats diverses amb aquest col·lectiu. Així que la recaptació del Torneig va íntegre per ajudar en aquestes activitats a malats i minusvàlids.

El preu per equip és de 60€ sense límit de jugadors, en categoria mixta. El format del Torneig serà de lligueta pel matí i eliminatòries en la jornada vespertina. Hi haurà premis pels guanyadors i sortejos de regals pels participants.

L’ingrés es pot fer amb el nom de l’equip participant al compte  2100 0941 26 0200240400 i enviar un e-mail a torneiglourdes@hotmail.com per tal d’inscriure l’equip.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt