Bones sensacions al primer cap de setmana de competició al Pre Europeu absolut femení

La selecció espanyola absoluta femenina va disputar aquest passat cap de setmana a Burdeos la primera de les dues fases que donen accés a una plaça al proper Campionat d’Europa, o bé a competir per una darrera opció en la repesca. Una selecció absoluta que ha comptat amb la participació de tres jugadores catalanes, Mabel Caro, Patricia Llabrés i Maria Segura, sent aquesta última una de les més destacades en aquest primer cap de setmana de Pre Europeu.

El conjunt que dirigeix Pascual Saurín va competir de forma extraordinària i a falta dels darrers tres partits que es celebraran aquest proper cap de setmana a Bèlgica marxa en segona posició després d’haver sumat dos grans triomfs davant Bosnia i Herzegovina (3-0) i l’amfitriona França (3-0) i d’haver sumat un punt després de posar contra les cordes una de les seleccions Top del vell continent com és Bèlgica (2-3).

Espanya viatjarà ara fins la localitat belga de Merksem on s’enfrontarà de nou a aquests mateixos tres rivals i on buscarà l’accés encara matemàtic i directe a la fase final de l’Europeu, o bé assegurar-se la seva presència en la repesca que tindria lloc a l’octubre en una eliminatòria a anada i tornada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top