Bon inici dels equips catalans al Campionat d’Espanya Cadet

Des d’avui es disputen a Las Palmas de Gran Canaria i a Conca els Campionats d’Espanya femení i masculí, respectivament. Els 4 equips catalans que hi ha en competició, 2 en el femení i 2 en el masculí, han començat la competició amb victòria a la fase de grups, el que els acosta a la classificació per la lluita pel títol.

Al Campionat d’Espanya Cadet Femení de Las Palmas de Gran Canaria hi participen el AE Carles Vallbona, enquadrat en el grup C, i el CV Barça en el grup D. Tots dos disputen des d’aquest matí una fase de grups amb tres equips més classificatori per les següents rondes. En el grup C, juntament amb les de Granollers hi trobem al CVS Const. M. Morell Sóller, el Voleibol Arroyo i el EDM Torrelavega. Mentre que al grup D, amb les blaugrana hi ha el cvleganes.com, el CD Las Viñas i el Happy SPN-VB Cabezo de Torres.

En el primer partit disputat al matí, l’AE Carles Vallbona ha debutat amb victòria davant el Voleibol Arroyo, amb qui no ha cedit ni un set. El CV Barça, per la seva banda, també ha tancat el partit amb el Happy SPN-VB Cabezo de Torres amb un clar 3-0. Aquesta tarda, els dos equips tenien partit, les granollerines amb les balears i les de Barcelona amb el CD Las Viñas de Terol.

El AE Carles Vallbona també té representació al Campionat d’Espanya Masculí que es disputa a Conca, on també hi ha representació catalana amb el Tarragona SPiSP 2018. Uns i altres també han iniciat la competició amb bon peu. Els de Granollers, campions de Catalunya, han guanyat al Cisneros Alter per 1-3 en el seu debut, mentre els de Tarragona no han cedit cap set al Club Voleibol Sevilla. Aquesta tarda, els granollerins s’enfrontaran a UVa Bumayé, i els de Sant Pere i Sant Pau al Neumáticos D. Archena V. Cieza.

Els Tarragona SPiSP 2018 i el CV Barça ocupen la primera posició a la classificació general, mentre que els dos equips de l’AE Carles Vallbona estan segons classificats al general. La competició finalitzarà diumenge, en els dos casos, donant a conèixer els millors equips espanyols de la categoria cadet. 

MÉS INFO FEMENÍ

MÉS INFO MASCULÍ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top