Bon inici d’activitat formativa per a entrenadors amb els clínics de César Hernández i Oscar Novillo

La Federació Catalana de Voleibol, en el seu afany de seguir formant els entrenadors catalans, va convocar pel dilluns 30 de desembre i per aquest cap de setmana dos clínics formatius dirigits a entrenadors i persones vinculades amb el nostre esport.

La primera de les activitats es va celebrar el 30 de desembre al CAR de Sant Cugat, en una ponència molt interessant per als assistents a càrrec del segon entrenador de la selecció espanyola absoluta femenina, César Hernández. El toledà va impartir una xerrada sobre l’aplicació de l’estadística en les categories de formació, tot explicant la seva experiència en els seus inicis fins la seva arribada a l’elit de la mà d’scout man de la selecció espanyola absoluta.

El segon dels clínics que l’Escola d’Entrenadors de la FCVb va convocar entre finals del mes de desembre i aquest principi de 2014 es va dur a terme aquest cap de setmana a la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat. El prestigiós entrenador del CAI Teruel, Oscar Novillo, va dur a terme una interessantíssima ponència pels assistents sobre els gestos tècnics des de les categories de formació fins l’alt rendiment. Amb el recolzament dels nois que integren aquesta temporada el programa GET Blume, Novillo va dirigir diferents exercicis i explicacions sobre l’evolució de cadascun dels gestos tècnics, des del K-1 fins al K-2, presentant unes més que interessants formes de desenvolupament tècnic dels jugadors més joves fins els d’etapa sènior.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top