Barcelona Vichy Catalan guanya el Campionat Provincial infantil masculí i femení

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials va finalitzar ahir a Tarragona amb la competició infantil. En aquesta ocasió, tant l’equip masculí com el femení de Barcelona 1 Vichy Catalan es van proclamar vencedors del torneig. Amb la presencia dels més petits, i de nou una grada plena, es va posar punt i final a tres dies de competició amb els millors jugadors de Catalunya de categories de menors. Més de 400 jugadors, més de 50 tècnics i més de 15 àrbitres, amb el suport en l’organització del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, han fet d’aquest campionat una bona mostra de la salut del voleibol català.

La grada del pavelló cooperativista es van omplir per tercer dia consecutiu per gaudir dels 18 partits de la jornada, entre competició masculina i femenina. El dia va tenir partits de gran emoció i molt disputats, tant a la fase de grup com a semifinals i finals. Barcelona Vichy Catalan va ser el guanyador en categoria masculina després de vèncer a la final a Girona Esteban per 2-0. La tercera posició va ser per l’equip Diputació de Tarragona i quart el Lleida Ecotrofeo.

En categoria femenina van ser especialment emocionants les semifinals que es van decidir en els dos casos al set de desempat. Per un costat es va jugar el Barcelona 2 Score amb el Lleida Fupar, que va acabar amb victòria de les barcelonines. D’altra banda es va jugar la semifinal entre el Barcelona 3 i el Barcelona 1, que es va viure amb màxima emoció fins al tie break que va acabar per la mínima a mans del Barcelona 1, assegurant-se així el passi a la final.

La gran final va acabar amb un 2-0 a favor de la selecció Barcelona 1 Vichy Catalan, que es proclamava així campiona de la jornada, mentre Barcelona 2 Score ocupava la segona posició. En la lluita pel tercer i quart lloc la victòria va ser per Barcelona 3 Securitas, acabant el Lleida Fupar en quarta posició. Per últim, Girona Reprosa va ser cinquè del campionat i l’Ajuntament de Tarragona sisè.

A l’entrega de premis hi van participar el senyor Joan Plana, delegat territorial de l’Esport a Tarragona de la Secretaria General de l’Esport; la senyora Elisa Vedrina, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona; i el senyor Alfonso Periáñez, president del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, que van fer entrega de les medalles a tots els participants.

Amb la foto de grup de tots els equips i participants es posava punt i final al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials 2018, que s’ha celebrat al pavelló de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, i que ha acollit a més de 400 esportistes, més de 50 tècnics, més de 15 àrbitres i més de 50 partits, en la festa del voleibol de base català.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top