Barcelona gaudirà a finals de setembre d’instal·lacions fixes de vòlei platja

Ja s’han iniciat les obres de construcció de les pistes de vòlei platja al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron que dotarà a Barcelona d’unes instal·lacions fixes per la pràctica d’aquest esport dotarà de les zones de platja. Les instal·lacions s’inauguraran a finals de setembre amb la celebració del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que organitza la Federació Catalana de Voleibol amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

L’adequació per a que aquest equipament esportiu pugui tenir pistes de vòlei platja és gràcies a la UFEC, que ha passat a ser el gestor de l’espai, i de la Federació Catalana de Tennis, que han cregut oportú, sota la petició de la Federació Catalana de Voleibol, d’ampliar l’oferta d’esports de sorra i dotar a les pistes la versatilitat de poder servir per la pràctica del tennis platja i del vòlei platja. A més, amb la construcció d’aquest equipament es dóna resposta a la gran demanda d’aquest tipus d’instal·lacions a la ciutat de Barcelona que pateix una sobresaturació d’esportistes a les platges de la ciutat, sobretot en època estival.

Un cop finalitzades les obres, el nou Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron tindrà una pista central, convertible en tres pistes oficials; 2 pistes auxiliars, convertibles en 3; i una pista més externa. Això permetria tenir un màxim de 5 pistes oficials en esdeveniments internacionals i fins a 7 pistes en tornejos nacionals. A més, les instal·lacions gaudeixen ja d’una graderia per a més de 300 persones, vestuaris, zona de restauració i un mirador de la ciutat de Barcelona.

El primer esdeveniment oficial que inaugurarà aquestes instal·lacions és el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja que tindrà lloc el proper 28 i 29 de setembre. Aquesta serà la 16a edició del TICB i comptarà amb la participació de 12 parelles. Dins el programa de projecció internacional de la Federació Catalana de Voleibol es celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Un torneig on les millors parelles del circuit català de vòlei platja s’enfronten a les parelles convidades estatals i d’altres nacionalitats.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top