Barcelona acollirà el tercer curs d´àrbitre Territorial B de la temporada

Nou curs d’àrbitre Territorial B de pista a Barcelona

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza el tercer curs d’àrbitre Territorial B de pista d’aquesta temporada. El curs constarà de dues classes presencials, que es celebraran el 6 i el 8 de novembre a l’Escola Labouré de Barcelona.

Una nova acció de formació que es suma a la campanya de captació d’àrbitres #arbitravoleibol que es va engegar la temporada passada. Les inscripcions estaran obertes fins al 5 de novembre i les persones interessades només han d’enviar una fotocopia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat

La classes teòriques, es faran de 17 a 20 hores, a l’Escola Labouré de Barcelona (C/Elisabets 8-10). Després els alumnes hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’examen final. També s’haurà de superar un examen d’acta que es realitzarà en partit oficial de la Competició Catalana. L’examen final s’haurà de realitzar, sempre, abans de l’1 de gener de 2018.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar la temporada passada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que segueix a l’alça aquesta temporada. Aquest serà el curs número 18 entre els que hi han participat més de 250 candidats a ser àrbitre.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top