Barça Voleibol, quart, i Voleibol Sant Just, cinquè, als Campionats d’Espanya Junior

Aquest any s’han celebrat els primers Campionats d’Espanya de la recent estrenada categoria junior, en els que han participat 8 equips catalans, 4 en categoria femenina i 4 en la masculina. El Barça Voleibol, que ha jugat a A Coruña, ha finalitzat en quarta posició i el Voleibol Sant Just, que va disputar el campionat a Las Palmas de Gran Canaria, en la cinquena.

La primera edició del Campionat d’Espanya Junior femení va tenir lloc del 17 al 21 de maig a Las Palmas de Gran Canaria i hi van participar el CV Esplugues, el CV Sant Boi, el Barça CVB i el Voleibol Sant Just. L’equip millor classificat va ser el de Sant Just, que va fer un campionat brillant, on tot i perdre a quarts de final amb l’Arenal Emeve va saber desplegar el seu millor joc per guanyar al CDU Atarfe en la lluita per la cinquena plaça. Les blaugrana van ser novenes, les de Sant Boi setzenes i el CV Esplugues va finalitzar en dinovena posició d’un total de 25 equips.

En categoria masculina, el Campionat d’Espanya s’ha celebrat del 25 al 29 de maig a A Coruña sota l’organització del CD Padre Faustino. Quatre clubs, dels 21 participants, han estat catalans: FS Castellar, CV Sant Martí, Tarragona SPSP i Barça Voleibol. Els blaugrana han estat l’equip millor classificat amb una meritòria quarta posició.

Els barcelonistes han disputat un excel·lent campionat fins a semifinals on van perdre per 3-1 amb el CV Valencia, actual campió. En la lluita pel bronze tampoc han pogut superar al Cisneros Alter VB, una derrota que els ha tret del podi però que els col·loca en una brillant quarta posició i com el millor equip català al campionat. Els cooperativistes han finalitzat en tretzena posició, els del CV Sant Martí en quinzena i el FS Castellar en la vintena.