Badosa-Correa i Martínez-Merteki, en el seu retorn a Catalunya, vencedors a Torredembarra

La platja de la Paella de Torredembarra va acollir el cap de setmana del 20 i del 21 d’agost la última prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya abans de la celebració el primer cap de setmana de la gran final del Circuit Català 2016.

Els experimentats Lluis Badosa i Agustín Correa van assolir a Torredembarra la seva cinquena victòria d’aquest estiu en el Circuit Català de vòlei platja en superar en la final a Gerard Aguilà i Bruno Roxlo. El podi el van completar els joves Ferran Serra i Conrad Rovira que en la final de consolació van derrotar als tarragonins Dídac Jiménez i Christian Vives per pujar una vegada més aquest estiu al podi d’una prova del Vichy Catalan Volei Tour.

Al torneig femení, la parella provinent de Madrid, Evangelia Merteki i Carmen Martínez, va sumar el triomf final en derrotar en la gran final a les multi campiones de Catalunya Carla Martínez i Marta García. En el retorn a terres catalanes de la grega i la madrilenya després dels seus compromisos al circuit estatal, van tornar una vèncer una igualada prova en la que van completar el podi Nuria Comí i Sandra Campo, que en la final de consolació van derrotar a Zoe Bardasco i Julia Castanys per tal de pujar de nou al podi en aquest estiu.

La prova de Torredembarra va finalitzar amb l’entrega de premis a la qual van assistir l’Alcalde del municipi, Eduard Rovira, i el Regidor d’Esports, Raúl García. Ara, el Vichy Catalan Volei Tour ja espera la celebració de la gran final que tindrà lloc a Mataró els dies 3 i 4 de setembre i que tancarà un intens estiu de Vòlei Platja al llarg del litoral català.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top