Aurelio Ureña obre amb èxit la temporada de formació d’entrenadors

El Doctor i degà de la Universidad de Granada, Aurelio Ureña, va ser el primer i flamant ponent per obrir al que ha de ser un nou any de clínics i formació per a entrenadors dirigit des de la Federació Catalana de Voleibol a tots el entrenadors col·legiats del vòlei català.

Aurelio Ureña va ser l’encarregat d’obrir amb èxit les jornades de formació amb el primer dels clínics de la temporada 2014/15. Sota el títol de ‘DESENVOLUPAMENT DELS FONAMENTS DE JOC A PARTIR DEL JOC REDUIT’ va impartir en tres blocs ben diferenciats unes interessants ponències on el doctor va desenvolupar, tant en la part teòrica como la pràctica, la vinculació de existent entre exercicis bàsics, des de situacions d’un contra un, fins a quatre contra quatre, de qualsevol entrenament, amb fonaments de joc real.

Els assistents a cadascun dels blocs del cap de setmana, tres en total, van poder presenciar una interessant ponència a càrrec del Doctor Ureña que obre així les jornades de formació dirigides a entrenadors que continuaran el proper cap de setmana del 13 i 14 de Desembre amb les ponències de Pep Marí i Javier Peña.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top